søndag 2. oktober 2011

Garasjesalg

I dag har jeg altså vært på garasjesalg hos Hanne som skriver bloggen Hannes Dagbok. Hun og Marit av bloggen Marits pust i bakken , hadde arrangert et fantastisk garasjesalg i Hannes vakre bolig. Jeg fant selvsagt masse fint, som skal få pryde både kjøkken og gangen.Det var masse folk tilstede og skattene gikk fort unna, så her gjaldt det å handle raskt.
I tillegg til selve arrangementet hadde Hanne åpnet dørene til huset sitt, og jeg ble jo totalt forelsket. Spesielt i Hannes kjøkken, som var så jordnært og funksjonelt og ikke minst lekkert. Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene og jeg elsker stilen hennes.


Interiøret har en perfekt blanding av hvitt og tre, gammelt og nytt, design og nostalgi. Det å få til en slik fin balanse i interiøret gjennom hele huset har nok krevd mye tid, arbeid og kreativitet. Og ikke minst ett godt øye for hva som passer inn i denne eldre boligen.Det ble mange fine blå detaljer på meg. De blå emalje målebegerene skal brukes til oppbevaring av sleiver, øser osv.Luxo lamp :)Madonnafiguren var en av de første tingene jeg tok fatt i og den veide sikkert ett tonn.. heheEn perfekt søndag har det vært, og stor takk til Hanne og Marit for et flott garasjesalg. Jeg kommer mer enn gjerne igjen om dette skulle gjenta seg :)

Håper dere alle har hatt en fin helg.

- Ellen -

6 kommentarer:

 1. Å så heldig du var!
  Skulle veldig gjerne vært der selv. ;)
  Kjempe flotte ting du fikk tak i, og jeg kan tenke meg det var koselig hos Hanne. :)
  Ha en fin kommende uke. :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint som fikk bli med hjem...
  Gleder meg til å følge deg videre :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Fine blå detaljer. Jeg har selv valgt hvit i de emaljerte tingene jeg har erhvervet meg etterhvert :o) Kan jeg komme på kaffe en dag? Lenge siden nå !!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige kommentarer :)

  Cecilie: Du må gjerne komme på kaffe. For deg skal jeg til og med bake.. hehe

  - Ellen -

  SvarSlett
 5. Hei snille:)

  Så fantastisk moro å se alle tingene...og ikke minst at de har fått et godt hjem:) Du skulle sagt hvem du var vet du for jeg husker deg jo godt, men det blir nok flere garasjesalg så da får vi hilse mere:)
  Tusen takk for gode snille ord om huset mitt <3<3<3

  Gleder meg til å se hvor tingene havner etterhvert!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 6. Hanne:
  Ja jeg tenkte egentlig at jeg skulle ha sagt noe, men så hadde du jo så mange kunder.. hehe jeg ville jo ikke ødelegge et salg ved å stå å ''skrævle'' hihi. Jeg så du var i siget seh.
  Neste gang lover jeg å hilse ordentlig :))
  Klem

  -Ellen-

  SvarSlett

Ord som varmer.