søndag 18. september 2011

Ny favoritt i hjemmet

I går var vi på besøk hos min kjære mamma. Tusen takk for god mat og hyggelig prat som alltid :) Og om ikke det skulle ha vært nok, så fikk jeg jammen i meg med noen fine skatter hjem også.

Blandt dette var to gamle bilder og en skuff. Skuffen skulle mamma egentlig ha på veggen som en slags settekasse, men siden jeg likte den så godt og at den var litt for grunn i ''hyllene'', ga hun den til MEG!

TUSEN TAKK, MAMMA!


Tenkt at jeg skulle få noe så fint. Jeg er i ekstase. Nå må jeg bare finne ut hvor og hvordan den skal plasseres og hva den skal brukes til. Men at dette nå er min nye favoritt er jo helt klart.

Noen som vet hva slags type skuff dette kan være?

Bildene får jeg spare litt til senere, men du skal få en liten sniktitt.
Ha en fortsatt fin søndagskveld.


- Ellen -

4 kommentarer:

 1. Det er nok en gammel skuff fra et trykkeri. Det var slike skuffer de hadde bokstavene til trykkpressa i (en skuff til hver font). Jeg har en slik, på min er det en merkelapp foran hvor det står hvilken font som har vært i skuffen ;o) Cecilie

  SvarSlett
 2. Grethe, Ellens mamma :)18. september 2011 kl. 21:20

  Å så gøy at vi fikk vite hva den er brukt til. Her er det bare å kjøpe bokstaver og "skrive" noen ord og kanskje setninger .. Bildene er snart 100 år og er en arv etter min bestemor. Gøy at du liker slike ting. Felles interesse der, du og jeg :=)

  SvarSlett
 3. Ellen Waleur-Eriksen18. september 2011 kl. 22:42

  Hei Cecilie.
  Takk for at du tittet innom min blogg og fortalte meg hva slags skuff jeg har fått meg :)
  Ha en fin kveld videre.

  - Ellen -

  SvarSlett
 4. Ellen Waleur-Eriksen18. september 2011 kl. 22:45

  Mamma.
  Du er søt og god. Og den ideen ang bokstaver og skrive ord, var midt i blinken. Nå må jeg bare finne noen små bokstaver. Panduro kanskje?? hm. Den som leter finner vel.

  God kveld til deg også :)

  Klem

  SvarSlett

Ord som varmer.