lørdag 15. oktober 2011

Høst prosjekt

Inspirert av min venninne og bloggen hennes Kaffejentene, har jeg satt igang med et aldri så lite høst prosjekt. Jeg er nå i full gang med å strikke tovede sitteunderlag. Dette blir innmari spennende iom at jeg aldri har tovet noe før, men jeg skal selvsagt gi tilbakemelding med resultat og bilde senere. 
Garnet har jeg kjøpt på sparkjøp for 2 år siden og planen var egentlig å strikke ett pledd. Det stoppet seg opp gett, så nå hiver jeg meg inn i et nytt prosjekt og håper på å fullføre med  middels karakter ;)
I morgen er det ut på skattejakt igjen for å hente ett gammelt skap jeg tenkte å ha på kjøkkenet.Etter noen dager med ganske laber form, har det vært rolig på bloggfronten, men jeg kommer sterkere tilbake.. hihi

For strikkeoppskrift på sitteunderlag se på bloggen til Kaffejentene :)


Ha en fortsatt fin lørdags kveld.


- Ellen -

2 kommentarer:

  1. Lykke til med strikkingen, Marion klarte det veldig bra! Hun klarer t.o.m. å strikke marius-mønster i en lue. Kanskje det blir en passende neste høstprosjekt til deg. Vi håper å leser flere blogger fra deg snart, hilsen!

    SvarSlett
  2. Så hyggelig å høre at dere følger med på bloggen min :) Jeg gleder meg veldig til å se resultatet av baggy-marius-lue :)

    Klem

    SvarSlett

Ord som varmer.