tirsdag 25. oktober 2011

Vel hjemme..

...etter en fantastisk tur i Riga. Det har vært noen deilige og avslappende dager med masse spa og kos. Jeg fikk behandlet meg fra topp til tå og det trengtes virkelig nå. Må si jeg føler meg litt mykere og glattere nå enn før vi dro. 
Litt shopping ble det jo også, og jeg har nok brukt mest på velvære til meg selv.. hihi.Fant dessverre ingen bruktbutikker og den latviske stilen med pelshatter og burgunder boblejakke var nok ikke helt meg.
Jeg skulle nok helt klart ha greid å finne meg noe, men jeg tror neppe jeg trenger det.. (les: har nok det hun trenger fra før i klesskapet)


I den fantastiske butikken Stenders, kjøpte jeg håndlagde såper,som de kuttet opp i den størrelsen jeg ønsket og pakket inn i gråpapir *elsk*
Kjøpte også en body yogurt, salt scrub og en såpeball til å ha i badevannet, alle med lukten av grapefruit. Så nå kan jeg jo bare fortsette med spa behandlinger på meg selv her hjemme.
Stenders har for øvrig en nettbutikk som sender varer hjem til Norge, så ta en titt på www.stendersshop.com

Notatbok kjøpt på Stockmann i Riga.

Det er deilig å kunne skjemme bort seg selv en gang i blant med noe helt spesielt.
Tusen takk til Mamma for en fantastisk tur <3

1 kommentar:

  1. Mamma'n til Ellen .27. oktober 2011 kl. 17:45

    Godt å høre at du har kost deg på turen. Det har jeg også. Dette skal vi gjøre om igjen, reise på tur mener jeg, men til en annen SPA-by. Har funnet frem sparegrisen og lagt ned noen kroner allerede. Anbefaler alle mødre å ta med seg sin datter på tur. De gode samtalene blir dypere og mer personlige. Anbefales på det varmeste :=)

    SvarSlett

Ord som varmer.