onsdag 28. mars 2012

Hageplanlegging..

Planlegging av hage og terrasse er i full gang hos Villa Waleur om dagen. Dette unike vårlige været har satt griller i hodet mitt og jeg kjenner det klør i fingrene etter å få satt i gang. Planen for i sommer er å få malt ferdig det vi ikke rakk i fjor, sette opp rekkverk rundt terrassen, fylle opp med jord og så gress på enkelte steder samt plante litt og lage noen bedd. Som dere sikkert skjønner har vi mye på ''to do''-listen og fortsetter været å være like fint som det er nå, så tror jeg jammen vi skal rekke å få gjort alt også... hihi
Pelargonia stiklingen står og vokser seg stor til den skal få flytte ut til sommeren. Denne typen er hvit og heter Cassandra. Ellers står noen lyserosa Dronning Ingrid på handlelisten også. Jeg elsker denne ''bestemorblomsten'' og det at de blomstrer hele sommeren er heller ikke å forakte. 

Ønsker dere alle en fantastisk vårdag.

- Ellen -

3 kommentarer:

 1. Herlig:) Gleder meg til å komme i gang med hagearbeidet selv. Skal bli godt å få noen blomster ute i beddet snart. Godt det nærmer seg vår og varme dager.

  Ønsker deg en nydelig kveld:)

  SvarSlett
 2. Koselig å planlegge slike ting da:) Surt og kaldt vær i trøndelag men vi fikk faktisk på plass en del runde småstein i et par bed idag:) Hagearbeid i mars er ny rekord for min del:)

  SvarSlett
 3. Gleder meg mye til hagearbeidet og pyntingen ute selv.
  Godt å høre at det er flere som har en del ting å gjøre på "to do"-listen :)

  Håper på en like strålende og fin april-måned :)
  En fin torsdag ønskes deg!

  SvarSlett

Ord som varmer.