tirsdag 17. april 2012

Bad i vårdrakt...

 Badet fikk seg også en liten omgjøring i helgen. Først ble det selvsagt skrubbet godt av mini-waleur og fruen selv og så ble det pyntet med vårlige detaljer. Skal si det gamle vaskebrettet gjorde seg godt i vinduet sammen med de ''gamle'' klesklypene. De minner meg om at våren er tiden for å vaske og henge tøyet ut. Duften av tøy som har tørket ute på snora er noe helt for seg selv.I går sluddet det i her i Halden så jeg tørker nok tøyet inne en stund til, men lever i trua om at vi har mange deilige vårdager i vente.

Ønsker deg en fin vårdag.

- Ellen -

3 kommentarer:

 1. Ingenting er deiligere enn et nyskrubbet, skinnende bad! (æsj, ekkelt med skittent bad. Nydelig med vaskebrettet, klypene og planta mot alt det hvite :)
  Ha en fin tirsdag (tirsdag er "min" tv-kveld)

  SvarSlett
 2. Så nydelig bad dere har, også så fint det pyntet opp med vaskebrettet og klypene. Badet her hjemme har ikke blitt prioritert, men skal se om jeg får shinet det opp litt nå utover våren:)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer. Her er vel ikke badet 1.prioritet heller, men siden dette badet ligger i 1.etg og er det som blir mest brukt av gjester så synes jeg det er litt hyggelig at det er pent der også :)

  SvarSlett

Ord som varmer.