mandag 9. april 2012

Siste påskedag..

Ja da var det 2. påskedag og en deilig påskeferie er over for denne gang. Planen var vel i utgangspunktet å gjøre litt hagearbeid og slikt, men med ruskevær og nordlig vind så ble innekos isteden. Det er jo ikke å forakte  det heller. Jeg er jo veldig glad for å få muligheten til å pusle med diverse innendørsaktiviteter også :))Flere bilder av mine herlige bruktfunn fra Sannerød's Gamle ting i huset. To gamle sink-trakter, et vaskebrett, hvite putevar og en STOR kurv *elsk* I denne kurven har nok flere små babyer sovet, men det er ikke det formålet den får i dette huset. Jeg ønsker dere alle en herlig siste dag av påskeferien og håper dere nyter den fullt ut. Det skal i allefall jeg gjøre.

- Ellen -

4 kommentarer:

 1. Så fin kurv, har kjøpt en som er nesten lik...en gammel, skal male den tror jeg.

  Ha en flott dag!

  :)

  SvarSlett
 2. Så flotte bruktfunn du har gjort:)
  Nyt siste rest av påskeferien, i morgen er det hverdag igjen.

  KLEM

  SvarSlett
 3. Fine bilder! Og vakre ting du tar bilde av.

  Vi har også fått puslet litt inne. Og så ble det noen lufteturer på oss også da været ikke var for ille:) I dag fikk vi gått en lang tur for å lufte hodet og prøve å slite ut barna litt så de ville komme inn i en ny døgnrytme, vi har det med å gå inn i feriemodus når det fridager, sove lenge om morgenene og sovne sent på kvelden. det endte med at det bare var vi foreldrene som ble slitne, hihi :)

  Ønsker deg ei fin ny uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, kjære deg :) Håper dere kommer dere raskt tilbake i normal døgnrytme igjen. Ønsker deg og dine en nydelig uke.
   Klem Ellen.

   Slett

Ord som varmer.