torsdag 9. august 2012

Det sorte får...

En av de nylakkerte rammene har fått plass blant de hvite og tanken som slo meg var at dette måtte være familiens sorte får. Selv om jeg liker godt det hvite og gjenstander i rått tre, har jeg en god del svart i interiøret også.  Av møbler må det bli den sorte tv'en og gigantiske skinnsalongen(som dog er uunnværlig når man har små barn), men så ser jeg at det snikes inn sorte detaljer både her og der. En gammel sort koffert, 2 sorte Louis Poulsen pendler, hjemmemekka sorte rammer...
Er jeg i ferd med å forandre meg fra hvit til sort...? NEPPE! Jeg bare ELSKER kontrastene og har fått litt dilla:) Mitt største ønske må vel være å bytte ut salongen, men det er så mye annet som må prioriteres først, så tanken har vært å bruke møbeltrekk. Noen som har prøvd dette på skinnsofa? Sklir de alle veier?
Tips mottas med stor takk.

Hos meg går interiøret hovedsaklig i hvitt, sort og tre, med noen fargede detaljer i hvert rom. På kjøkkenet har jeg mange blå detaljer, i stuen skifter jeg ofte fargeskala ved hjelp av duker, puter etc, men per dd. går det i mye grått og litt lys rosa. Gangen har mest varme bruntoner i  form av forskjellige tregjenstander. 

Har du noen sorte får? Eller kanskje en annen farge som går igjen?

 Ha en finfin kveld :))


- Ellen -

4 kommentarer:

 1. Så fin den svarte rammen var ♥
  Stilig!

  SvarSlett
 2. GOD KVELL :)
  Sort bruker jeg en god del her hjemme hos oss,synest det gjir så fin kontrast .
  Rammen di ble knall tøff ! nydelige bilder !!!
  Takk for titten :)
  klem fra Eli:))

  SvarSlett
 3. Jeg prøvde møbeltrekk fra Ellos på den gamle svarte skinnsofaen vi hadde før. Så pent ut på bilder, men så veldig "billig" ut på nært hold. Vanskelig å få til og passe skikkelig, og trekket ble skrukkete og sklei alle veier så fort noen satte seg ned. Prøvde å legge antiskli matter under trekket, dette hjalp noe, men det endte med at trekket forsvant tilslutt :-) Også fikk jeg tilslutt viljen min, og vi kjøpte ny sofa istedet :-)

  Ojojoj… ble lang kommentar dette ;-) Ha en fortsatt fin torsdagkveld!
  Klem Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for så god tilbakemelding. Det er jo nettopp dette jeg frykter skal skje. Men kanskje lurt å teste det ut og så kan mannen se hvor ille det er og bli med på å kjøpe ny sofa istedet.. hihi. LURT! Klem

   Slett

Ord som varmer.