mandag 14. juni 2010

Here we go..
Ja da var det bare å hoppe i det og sette i gang å blogge.
Som dere vet av min profilinfo så er jeg da 27 år gammel og har tvillinger på 2 år. Noe som i seg selv er en full jobb, men da kan man vel egentlig si at jeg har 2 fulle jobber da. Siden jeg jobber 100% som barnehageassistent også ;)
Mange tenker vel at dette må bli veeeeeldig mye barn barn barn til tider og JA det blir det. Men så er det totalt forskjellig å jobbe med andre sine barn i forhold til dine egne. Akkurat som mine to troll er de fleste barn små engler i barnehagen, men snur totalt om, som om de skulle hatt to vidt forskjellige personligheter, så fort mamma stikker hue innenfor døra.
Dette underlige fenomenet skal visst nok ha noe med at barna føler seg mest trygge til å være seg selv sammen med mor eller far og blir derfor små skrikende, trassige trollunger så fort de ser dem.
Som dere sikker forstår så er mine unger i trassalderen ;)

Vi skal nå bygge hus, siden det vi har plutselig ble altfor lite da vi fant ut at vi ventet to barn og ikke ett. Og de blir jo ikke akkurat mindre heller. Hittil i byggefasen har vi fått planert ut tomta og støpt sålen. Skal legge ut bilder etterpå jeg :) Innflytningsdato er 19. desember... Ikke akkurat det jeg ønsket å gjøre i jula, men det får bli som det blir. Håper det blir ferdig før...

Jaja, nå må jeg som alle andre småbarnsmødre fjerne ett par stinkbomber før jeg blir mistenkt som terrorist.

- Ellen -

3 kommentarer:

 1. Velkommen til bloggenes verden!

  Ser ut til at dere har fått ei flott tomt, og at dere er godt i gang!
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 2. Så flott blogg du er kommet igang med, lykke til og ta gjerne en tur innom min, hilsen Hanne

  SvarSlett
 3. Takk for at dere tok turen innom min blogg <3

  SvarSlett

Ord som varmer.