tirsdag 26. juni 2012

Endelig..

.. er det tirsdag og i kveld er det Grey's igjen. Åja jeg har ventet veldig, for det endte jo så spennende sist. Og etter en pause på 2 uker pga fotballen, som jeg ikke ser på, er det jaggu deilig å vite at det kommer noe på tv i kveld som jeg virkelig skal kose meg med. Ja jeg er vel litt rar sånn, men tirsdagskveld er Ellen-tid. Og slik har det vært i mange år. Jeg legger ikke avtaler på tirsdager og jeg har alltid noe godt på lur til akkurat denne kvelden i uken.
Tirsdag = helligdag :))
I går plukket jeg inn en STOR bukett Revebjeller og de gjorde seg godt i en zinkbøtte i stua. Revebjeller vokser villt rundt tomten  vår og kommer etter at lupinene har blomstret av. Både revebjeller og lupiner er giftige, men dette gjelder ved spising av planten og vi gjør ikke den slags i Villa Waleur...hihi

Jeg ønsker dere alle en nydelig tirsdag. Nå skal dagen nytes videre for min del og jeg gleder meg veldig til Ellen-tid i kveld :))

- Ellen -

4 kommentarer:

 1. Kjempe fin bukett! Jeg har også en date med doktorene i kveld, hihi:)
  Fin dag til deg

  SvarSlett
 2. Svimlende flotte bilder :) Skulle gjerne hatt en slik krakk som blomstene står på!
  Kos deg med Ellen-tid i kveld :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg.
  Så lekre bilder av flotte revebjeller!!
  Jeg er heller ikke lei meg for at det ikke er fotball i kveld, i kveld blir det litt Monica tid foran TVen her i huset også ;)))
  Ønsker deg en riktig fin kveld, og en fortsatt glad uke.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 4. Gleder meg til Greys jeg også *smil*
  Nydelige revebjeller!
  Klem

  SvarSlett

Ord som varmer.