mandag 25. juni 2012

Lite nytt..

..i Villa Waleur om dagen. Ingen spennende bruktfunn eller eventyr. Jeg tror jeg har blitt smittet av feriesyndromet. Det kan merkes ved at man er trøttere enn vanlig (det virker ihvertfall sånn) på morningen. Om kveldene er det for lyst til å legge seg før tolv og man oppdager gamle serier som går i reprise sent på kvelden. Energinivået er på bunn og man føler seg svært lite inspirerende og kreativ. Du teller stadig ned til feriestart og snakker feriemålets språk på jobb. Kollegene dine ser også ut til å være rammet og dere går alle rundt med et hodet som føles som bomull og sier ofte; det gjør vi i morra..

Kjenner du deg igjen?

Jeg prøver å inspirere og ikke minst la meg bli inspirert og tar derfor en aldri så liten bloggrunde for å suge til meg det jeg kan av kreative, nyskapende, usannsynlig vakre, trendy, funskjonelle og smarte interiør ideer.For å få det litt ''nytt'' her hjemme. har jeg byttet ut litt puter og pynteting. Deilige rosa og grå toner gir et feminint og landlig uttrykk.

Jeg ønsker dere alle en nydelig uke.

- Ellen -5 kommentarer:

 1. Kjempe fin blogg! Masse inspirasjon å hente:) ser at jeg har gått glipp av en kjempe fin mulighet til å handle fine ting på bruktmarkede i Halden, vet du eventuelt når neste bruktmarked er? :)

  SvarSlett
 2. Heisann og tusen takk for så koselig tilbakemelding. Ja bruktmarkedet var en stor suksess i år som i fjor og det bugnet av både nye og vintage ting. Skal si det vrimlet av folk også. Jeg har ikke hørt noe ang bruktmarked enda, men antar at det blir til neste vår/sommer engang. Et tips kan være å følge med på VI- bloggen : http://vintageinteriorblogs.blogspot.no/ eller på facebook: https://www.facebook.com/pages/VI-Bruktmarked/187881571313674 eller https://www.facebook.com/pages/Vintage-Interior-Blogs/323572401020767 eller selvsagt Hannes Dagbok : http://hannesdagbok.blogspot.no/ siden hun er dama bak dette fantastiske bruktmarkedet :)
  Ha en fortsatt fin kveld og velkommen igjen.

  - Ellen -

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Da skal jeg gjøre det:)

   Slett
 3. Akk, deilig inspo;) la meg som følger her, ses hos meg eller?

  SvarSlett
 4. Kjenner meg så absolutt igjen! Har full nedtelling til ferie :-) Her i huset er det bare handymannen som jobber for fullt med oppussing mens jeg er på jobb, så er like spent hver dag jeg kommer hjem for å se hva som er blitt gjort :-)
  Ha en fin uke i regnværet!
  Klem

  SvarSlett

Ord som varmer.