onsdag 6. februar 2013

Gammelt nytt..

Som interiør-blogger føler man etter 2-3 år at man har vært runden rundt i huset og dersom man ikke har kjøpt seg noe nytt, så tar man liksom bilder av det samme gamle. Ja ''so bare with me'' Her er det altså lite nytt å melde. 
  

Bildene i dag er fra kjøkkenet mitt, og de herlige gamle krydder-krukkene på bildet under har jeg fått av min søteste venninne  Hanne- Hannes Dagbok
Jeg gleder meg til lommeboken fylles opp igjen og loppemarkedene starter. Halden-bloggerene har planer om et bruktmarked i år også og jeg har allerede begynt å sette bort ting som skal selges. Mer info om dette får dere nærmere våren.
Ha en fortsatt fin uke :)

- Ellen -

7 kommentarer:

 1. Hurra!!!!! Gleder meg en hel haug....og krukkene er sååå fine hos deg <3 Her er det også bloggetørke men håper en liten "busslast" i slutten av februar skal fikse det;)) I dag har det vært tannlegebesøk for meg og sterilisering på katta...vi konkurrerer om å synes mest synd på oss selv!!

  Klemmer!!!

  SvarSlett
 2. Haha, du assa :P Ja dere får krølle dere sammen i sofakroken og dele sorgene med hverandre. Må nok holde en knapp på at det er verst for Frøya da ;) Hihi.
  Klem

  SvarSlett
 3. Fina bilder från ditt kök!
  Så mycket vackra detaljer.. :)

  Kram Tina

  SvarSlett
 4. Så nydelige detaljer på kjøkkenet! Skal forsøke å bli med på denne runden av Halden-bloggernes bruktmarked :-) Ikke alltid man må vise fram noe nytt vel, mye av det vi skaffer oss er vel for at vi nyter synet av dem og koser oss med sakene der de står/ligger og pynter i heimen og det kan man alltid dele med andre. Delt glede = dobbelt glede heter det jo!
  Ha en fin onsdagskveld

  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Så fine bilder! De små krydderkrukkene var utrolig søte:) Minner meg om noen jeg har selv.
  Ønsker deg en fin uke:)

  SvarSlett
 6. For et nydelig gammelt skap du har der og herlige gale krukker:)
  Ja, jeg ser også frem til loppis starter nå:)
  Sov godt
  Klem Merete

  SvarSlett
 7. Flotte bilder, Ellen :) Skapet ditt er så fint, og så nydelig farge på krakken også!
  Gleder meg til Halden bloggernes bruktmarked:)

  Klem Therese

  SvarSlett

Ord som varmer.